«Επτά προτάσεις, επτά ψέματα» χαρακτήρισε τη διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διακοπή της έμμισθης σχέσης του με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ο Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στην Ertnews, προανήγγειλε μάλιστα και άλλες τέτοιες κινήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι». Ο Γιώργος Τσίπρας, ανέφερε στη συνέντευξή του πως «δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη να μπούμε σε λεπτομέρειες. Εγώ έχω κάνει μια σχετική δήλωση. Δηλαδή μετά από μια ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, ειδοποιήθηκα μετά από δέκα λεπτά, ότι λύεται σύμβαση εργασίας.

Κυκλοφόρησε κάποια διαρροή από κύκλους της Κουμουνδούρου, στην οποία δεν θέλω να απαντήσω γιατί ακριβώς η Κουμουνδούρου δεν είχε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είναι επτά προτάσεις, επτά ψέματα δηλαδή. Είναι αθλιότητες και μάλιστα παιδαριώδης δολοφονίας χαρακτήρα».

Ο ίδιος πιθανολόγησε ότι «μπορεί να υπήρχε η λίστα ήδη πριν τις εκλογές και μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι». «Δηλαδή όποιος δεν είναι απολύτως της γνώμης του προέδρου. Οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν ωστόσο, με αυτά τα οποία αναφέρονται», εξήγησε.