Κόσμος

Γιατί τα βρετανικά media δεν δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες της πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείρηση

middleton

Γιατί τα βρετανικά media δεν δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες της πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείρηση

Τον γύρω των διεθνών ΜΜΕ έκανε η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο. Η φωτογραφία δείχνει την πριγκίπισσα σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της και δημοσιεύτηκε στις 4 Μαρτίου από την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ.

Η απουσία ενημέρωσης αλλά και η μεγάλη καθυστέρηση στον χρόνο ανάρρωσής της προκαλούν ανησυχία για την υγεία της σε μεγάλη μερίδα βρετανών πολιτών. Μάλιστα κάποιοι παρατήρησαν κάτι περίεργο στην όψη της Κέιτ, ενώ αυτή βρισκόταν καθ’ οδόν προς το κάστρο του Ουίνσδορ μαζί με τη μητέρα της, Κάρολ. Στο κάθισμα του συνοδηγού η πριγκίπισσα εθεάθη με πρησμένο πρόσωπο και γυαλιά ηλίου, ενώ από το όχημα απουσίαζαν και μέλη της ασφάλειάς της.

Ωστόσο, τα βρετανικά μέσα αποφάσισαν να μην την δημοσιεύσουν.

Γιατί ο βρετανικός Τύπος δεν έχει δημοσιεύσει τη φωτογραφία

Μέχρι στιγμής, κανένα μέσο του βρετανικού Τύπου δεν έχει τυπώσει τις φωτογραφίες – και σύμφωνα με τον βασιλικό συντάκτη του ITV, Chris Ship ο λόγος είναι ο εξής. «Υπάρχουν παπαρατσικές φωτογραφίες της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Δεν τις δημοσιεύουμε από σεβασμό στην ιδιωτική της ζωή, ενώ αναρρώνει από την εγχείρησή της στο χρονοδιάγραμμα που μας δόθηκε. Απ’ όσο γνωρίζω, κανένας άλλος βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ή εφημερίδα δεν έχει δημοσιεύσει τις φωτογραφίες. Το παλάτι του Κένσινγκτον απηύθυνε επίσης έκκληση ώστε να μπορέσει η Κέιτ να αναρρώσει σε ιδιωτικό χώρο – κάτι που ο βρετανικός Τύπος έχει σεβαστεί». Ο Κρις αναφερόταν στην ανακοίνωση του Παλατιού του Κένσινγκτον για την Κέιτ που επιβεβαίωσε ότι θα είναι εκτός μέχρι το Πάσχα, καθώς θα αναρρώνει από την επέμβαση.

Η πριγκίπισσα αυτό το διάστημα βρίσκεται στο σπίτι της στο Γουίνδσορ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά της πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις, μεταδίδει η Εntertainmentdaily.

To Top