«Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Δημήτρη Παπανώτα, σε ανάρτηση που έκανε στα social media το πρωί της Πέμπτης.

Μάλιστα παρέθεσε βίντεο με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι «οι γυναίκες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εκτός αν θέλει να έχει. Αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια, δεν μιλάει, κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημα της».

Στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης προσθέτει πως: «Για να καταλάβετε τι ισχυρίζεται, εφαρμόστε στην πρόσφατη δολοφονία της Κυριακής αυτά που λέει και σκεφθείτε σε ποιον ρίχνει την ευθύνη για τον θάνατο της», ζητώντας παράλληλα από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον αποσύρει από το ευρωψηφοδέλτιο.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρει:

«Ο @jimpapanotas απλά χωρίς καμμία άλλη πολιτική συζήτηση, μετά από αυτή του την δήλωση δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Για να καταλάβετε τι ισχυρίζεται, εφαρμόστε στην πρόσφατη δολοφονία της Κυριακής αυτά που λέει και σκεφθείτε σε ποιον ρίχνει την ευθύνη για τον θάνατο της…ντρέπομαι και να το γράψω…ελπίζω απλά χωρίς φασαρίες να τον αποσύρουν και να πάμε παρακάτω».