Μια μικρή στιχομυθία είχαν Ζωή Κωνσταντοπούλου και Αχιλλέας Μπέος κατά τη συνάντησή τους στα δικαστήρια του Βόλου, με τον Δήμαρχο να ενοχλείται και να αναρτά δημόσια τον σύντομο διάλογο.

Η δικηγόρος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρέθηκε στον Βόλο ως συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων, Θωμά Κλημόπουλου και Αρ. Φραγκουδάκη, κατόπιν μήνυσης δημοτικών συμβούλων της παράταξης Μπέου για την πρόκληση επεισοδίων σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου το 2017.

Έτσι, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, όταν αντίκρυσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, εκείνη τον χαιρέτησε, λέγοντας «Γεια σου, κούκλε! Τι κάνεις;».

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναρωτήθηκε αν πρόκειται για ένα απλό πείραγμα ή για σεξουαλική παρενόχληση, αν και πιστεύει ότι απλά επιζητά την προβολή της λόγω των επικείμενων ευρωεκλογών.

Η επίμαχη ανάρτηση:

Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή…

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Monday, April 22, 2024

Ένταση στη δίκη

Κατόπιν ολιγόωρης διακοπής της δίκης, η συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε στην έδρα πως ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο κ. Φραγκουδάκης, αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω υπέρτασης και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Ακολούθησε έντονος διάλογος της κας Κωνσταντοπούλου με την πρόεδρο του δικαστηρίου, επειδή της έδωσε μόνο δύο λεπτά, για να καταθέσει τη δήλωσή της. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την πρόεδρο πως εκείνη προκάλεσε νωρίτερα ακραία ένταση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο ο Αρ. Φραγκουδάκης.

«Διεκδίκησε τα δικαιώματά του και ηθελημένα του προκαλέσατε βλάβη. Στοχοποιήσατε κατηγορουμένους για πολλοστή φορά. Είστε το δικαστήριο του δημάρχου», είπε και υπέβαλε γραπτό αίτημα, ζητώντας να ενημερωθεί, γιατί εξετάστηκαν πέντε μάρτυρες χωρίς να είναι η ίδια παρούσα.

«Συμπεριφέρεστε ως δικαστής που λαμβάνει εντολές από τον Αχιλλέα Μπέο και περιφρονεί τους κατηγορουμένους», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απευθυνόμενη στην πρόεδρο του δικαστηρίου και ζήτησε να διακοπεί η δίκη, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του κ. Φραγκουδάκη.

Επίσης, κάλεσε την πρόεδρο να δηλώσει τη σχέση της με τον Βασίλη Ζαχείλα, που ξυλοκόπησε δημοτικό σύμβουλο και ζήτησε να απέχει από το δικαστήριο γιατί, όπως είπε, έχει μεροληψία υπέρ του Αχιλλέα Μπέου.

«Είστε ακραία υποτελής στη δημοτική αρχή», τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη πάντα στην πρόεδρο της έδρας.

Στο μεταξύ, απορρίφθηκε αίτημα διακοπής για διαταραχή υγείας του Αρ. Φραγκουδακη, όπως επίσης απορρίφθηκε το αίτημα να επανεξεταστούν οι πέντε μάρτυρες.

Ακολούθησε η έκρηξη του εισαγγελέα της έδρας σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το αίτημα αποχής της προέδρου, ενώ η κα Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι θα υποβάλει μήνυση κατά της προέδρου της έδρας ενώπιον της εισαγγελέα και της αστυνομικής αρχής, γιατί παραβιάζει το καθήκον της και εκτρέπεται σε δικονομικές εντολές προς υπεράσπιση.