Κόσμος

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 44χρονη δολοφόνησε τους γονείς της και τους τεμάχισε με αλυσοπρίονο

murder

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: 44χρονη δολοφόνησε τους γονείς της και τους τεμάχισε με αλυσοπρίονο

Μια γυναίκα από τα προάστια της Φιλαδέλφειας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε θανάσιμα τους γονείς της και διαμέλισε τα πτώματά τους με αλυσοπρίονο στο σπίτι που μοιράζονταν, δεν θα αντιμετωπίσει την ποινή του θανάτου, δήλωσαν οι εισαγγελείς της κομητείας Μοντγκόμερι των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση της Verity Beck, 44 ετών, από το Άμπινγκτον, η οποία δήλωσε αθώα για δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου και τρίτου βαθμού, κακοποίηση πτώματος και κατοχή εργαλείων εγκλήματος – πυροβόλο όπλο και αλυσοπρίονο.

Η δίκη της είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο και θα παραμείνει στη φυλακή χωρίς εγγύηση.

Το κίνητρο για τις δολοφονίες δεν έχει αποκαλυφθεί. Ο James P. Lyons, δημόσιος συνήγορος της Beck, δήλωσε μόνο ότι «σκοπεύουμε να υπερασπιστούμε σθεναρά αυτή την υπόθεση».

Η Samantha Cauffman, βοηθός εισαγγελέα στην κομητεία Μοντγκόμερι, δήλωσε στον δικαστή ότι το γραφείο της δεν θα ζητήσει τη θανατική ποινή επειδή «οι απαιτούμενοι νομικοί παράγοντες δεν υπάρχουν σε αυτή την υπόθεση».

Η Beck υποβλήθηκε σε διάφορες αξιολογήσεις ψυχικής υγείας και κρίθηκε ικανή να δικαστεί. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πιθανή ποινή ισόβιας κάθειρξης αν καταδικαστεί.

Τα πτώματα του Reid Beck, 73 ετών, και της Miriam Beck, 72 ετών, βρέθηκαν στις 17 Ιανουαρίου, αφού ο γιος τους είπε στην αστυνομία του Abington ότι πήγε στο σπίτι των γονιών του για να τους ελέγξει επειδή είχε να τους μιλήσει τηλεφωνικά από τις 7 Ιανουαρίου. Είδε ένα πτώμα στο πάτωμα, καλυμμένο με ένα ματωμένο σεντόνι, και ένα αλυσοπρίονο κοντά.

To Top