Ελλάδα

Φωτιά στην Πάρνηθα: «Όχι άλλους ήρωες, ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε – Παιδιά περιμένουν τους μπαμπάδε…

πάρνηθα2

Φωτιά στην Πάρνηθα: «Όχι άλλους ήρωες, ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε – Παιδιά περιμένουν τους μπαμπάδες τους και όχι στάχτες και μετάλλια ανδρείας»

Τα τελευταία 24ωρα οι φωτογραφίες (EUROKINISSI) ενός νεαρού άνδρα που με κίνδυνο της ζωής του, ρίχνεται στη φωτιά που κακακαίει την Πάρνηθα κρατώντας στην αγκαλιά του κάποια σκυλιά προκειμένου να τα σώσει έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Λεωνίδας Ρόδης, όπως είναι το όνομά του, κατάφερε να γίνει ο «ήρωας» για τα σκυλάκια της Φυλής, την περιοχή όπου διαμένει, λόγω της γενναιότητάς του. Πέρα από σκυλάκια, ο νεαρός άνδρας κατάφερε να σώσει άλογα αλλά και γαϊδουράκια αποδεικνύοντας πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη υπάρχουν και επιβιώνουν ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες.

Η σύζυγός του, Ελίνα δημοσίευσε στα προφίλ της στα social media τις φωτογραφίες που έχουν γίνει viral αποκαλύπτοντας πως σε λίγο καιρό πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και το μόνο που ζητά είναι να παραμείνει ο πατέρας του παιδιού της ζωντανός, ενώ ευχήθηκε να μην προκύψουν στο μέλλον άλλοι «ήρωες που χάθηκαν σε μια καταστροφή».

«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπό μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας! ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!

Στους παλικαράδες που λένε ότι “γα… νται αυτοί που έφυγαν τρέχοντας” έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες, μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!!.

Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του? Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!! Βαρεθήκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!

%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B11 1
Φωτιά στην Πάρνηθα: «Όχι άλλους ήρωες, ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε – Παιδιά περιμένουν τους μπαμπάδε... 9
To Top