Φωτιά που προκλήθηκε σε σπίτι στο Οχάιο των ΗΠΑ στοίχισε τη ζωή ενός άνδρα που εικάζεται πως είναι ο ιδιοκτήτης του, ωστόσο η φωτιά φέρεται πως ξεκίνησε από εμπρησμό αφού δύο άντρες καταγράφηκαν σε κάμερα να διαφεύγουν από το σημείο.

Το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης του γείτονα δείχνει δύο άνδρες να δραπετεύουν από το σημείο του περιστατικού ενώ το σπίτι γεμίζει με φλόγες επί της οδού Λίνκολν γύρω στις 1.30 π.μ. το πρωί της Τετάρτης.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κάντον ενημερώθηκαν για την πυρκαγιά από γείτονες που ξύπνησαν από τη μυρωδιά του καπνού.

Οι πυροσβέστες βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα πίσω από την πόρτα, η ταυτότητά του δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, όπως δήλωσε ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Διεύθυνσης του Κάντον Στιβ Χέντερσον, ανέφερε το Cleveland 19News.

Φονική φωτιά σε σπίτι στο Οχάιο – Οι φερόμενοι εμπρηστές πιάστηκαν σε βίντεο να διαφεύγουν από το σημείο 2

Οι ερευνητές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κάντον και το Γραφείο του Κρατικού Πυροσβεστικού Επιθεωρητή πιστεύουν ότι τα στοιχεία στο σημείο υποδηλώνουν ότι η φωτιά προκλήθηκε εκ προθέσεως.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο και αργότερα στο νεκροτομείο της κομητείας, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Λίγα είναι γνωστά για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού αυτή τη στιγμή, αλλά ένας από τους γείτονές του τον περιέγραψε ως «έναν καλό άνθρωπο… πάντα διασκεδαστικό… πάντα χαρούμενο» , σύμφωνα με το ίδιο κανάλι.

Οι αξιωματούχοι προσφέρουν έως και $5,000 ανταμοιβή για οποιαδήποτε πολύτιμη πληροφορία σχετικά με τον εμπρησμό.

Στο κατεστραμμένο από πυρκαγιά κτήριο τώρα κοσμούν πινακίδες με την λέξη «Εμπρησμός» και πιθανόν τώρα να κατεδαφιστεί, δήλωσαν οι αξιωματούχοι πυρόσβεσης.