Μυστήριο επικρατεί γύρω από τη νοσηλεία μιας νεαρής φοιτήτριας, γιατί εντοπίστηκε αναίσθητη και χωρίς αναπνοή για 23 λεπτά, ενώ είχε ξεριζωμένα νύχια και πληγές σε όλο το σώμα, χωρίς κανείς να γνωρίζει τον λόγο.

Το περιστατικό έγινε στο Πανεπιστήμιο Asbury και αφορά τη 21χρονη Isabella Willingham, που τέθηκε σε εντατική θεραπεία λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της.

Σύμφωνα με τη New York Post, στις 27 Νοεμβρίου η κοπέλα επέστρεψε στο πανεπιστήμιο και λίγες ώρες μετά την εντόπισαν αναίσθητη στον φοιτητικό κοιτώνα. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ειδοποιήθηκαν οι γονείς της, ενώ ξεκίνησαν οι έρευνες.

Ωστόσο, η αστυνομία δεν εντόπισε κάποιο ύποπτο στοιχείο, ενώ οι γιατροί δήλωσαν άγνοια για τη λιποθυμία και τους σοβαρούς τραυματισμούς της. Εντούτοις, το Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι η Isabella λιποθύμησε στον ύπνο της και έπεσε από την κουκέτα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Έκτοτε, ο πατέρας της και πρώην απόφοιτος του Asbury, κατηγορεί τις αρχές για λάθη στις έρευνες και το Πανεπιστήμιο για αδιαφορία. Μάλιστα, προσπαθεί να ειδοποιήσει μόνος τους υπόλοιπους φοιτητές για ότι έγινε, επειδή θεωρεί πως κάποιο άτομο επιτέθηκε στην κόρη του και πιθανώς βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο.

«Το Asbury είναι από τα καλύτερα στα μαθήματα. Όμως, φαίνεται πως δεν ισχύει το ίδιο για τη διοίκηση. Έβγαλαν μόνοι τους συμπέρασμα και δεν εξέδωσαν καμία ανακοίνωση, να προσέχουν οι φοιτητές τυχόν ύποπτη κίνηση», είπε ο Andy Willingham.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι δεν γίνεται να ξεριζώθηκαν τα νύχια από την πτώση και θεωρεί πως ευθύνεται τουλάχιστον ένα άτομο. Πλέον, πιέζει τις αρχές να προχωρήσουν περαιτέρω τις έρευνες, ενώ μόνος ψάχνει να βρει το οποιοδήποτε στοιχείο, που θα μπορούσε να βοηθήσει.