Η πόλη της Θεσσαλονίκης γέμισε από ανατρεπτική αίσθηση αυτοκινητιστικής πολυτέλειας και δράσης, καθώς το Festival of Speed | Thessaloniki φιλοξένησε το περασμένο Σαββατοκύριακο 60 σπάνια supercars στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Speedsector και τον Δήμο Θεσσαλονίκης – με την θερμή υποστήριξη της HB BODY Automotive Refinish, το Festival of Speed | Thessaloniki έλαβε θερμή αποδοχή τόσο από τους λάτρεις της ταχύτητας, όσο και από τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Festival of Speed – Thessaloniki 2

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ορισμένα από τα πιο εξαιρετικά, σπάνια και τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητα στον κόσμο. Όμως, το Festival of Speed | Thessaloniki δεν αποτέλεσε απλώς μια έκθεση αυτοκινήτων, αλλά και μια ευκαιρία να ενημερωθούν οι επισκέπτες για την Οδική Ασφάλεια. Σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώθηκε ένα σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, προωθώντας έτσι την ασφαλή οδήγηση και την ευαισθητοποίηση για τα θέματα ασφάλειας στο δρόμο.

ΗHB BODY Automotive Refinish ήταν χορηγός της διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας την δέσμευσή της στην προώθηση της αυτοκίνησης και της οδικής ασφάλειας, ενώ το περίπτερο της φιλοξενούσε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά supercar της συλλογής του ομίλου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών και ενισχύοντας τις σχέσεις της με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Festival of Speed – Thessaloniki 3

Η HB BODY Automotive Refinish εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς τους οργανωτές του φεστιβάλ για την ευκαιρία που της δόθηκε να συμμετάσχει σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για την αυτοκινητική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HB BODY Automotive Refinish, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό της στη διεύθυνση hbbody.com