Παραμένει αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου, αλλά σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής η εικόνα που παρουσιάζεται είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα ενώ όσο περνάει η ώρα αναμένεται να ομαλοποιηθεί η κατάσταση καθώς εκτονώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.

Αυτήν την ώρα παρατηρείται ανάσχεση σχεδόν 500 μέτρων στα διόδια Ελευσίνας ενώ στη συνέχεια τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες έως τους ‘Αγιους Θεόδωρους.

Κανονικά κινούνται τα οχήματα στη λεωφόρο Αθηνών, όπου από το πρωί υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο κομμάτι από το Χαϊδάρι έως τον Ασπρόπυργο, ενώ αισθητή βελτίωση παρουσιάζει και η εικόνα της Αττικής οδού από το κόμβο Ασπροπύργου έως την έξοδο Ελευσίνας.

Χωρίς κανένα πρόβλημα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας παρά μόνο μια μικρή ανάσχεση λίγο πριν τα διόδια Αφιδνών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 13:00 το μεσημέρι, 35.517 οχήματα πέρασαν τα διόδια προς Κόρινθο και 24.909 προς Λαμία.

Τέλος, από τις 16:00 το απόγευμα άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.