Αθλητικά

Έτσι θα… ξεχάσει Τζέιμς και Ναν ο Ολυμπιακός – Σκόρερ και σουτέρ από NBA – Το νέο πλάνο Αγγελόπουλων

Έτσι θα… ξεχάσει Τζέιμς και Ναν ο Ολυμπιακός - Σκόρερ και σουτέρ από NBA - Το νέο πλάνο Αγγελόπουλων

Η συμφωνία με τον Αμερικανό και το Plan b των Πειραιωτών που περιμένουν τις εξελίξεις από τη Μονακό, όμως έχουν έτοιμο και εναλλακτικό πλάνο και με δύο πολύ δυνατά ονόματα και παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο ΣΕΦ και τη Euroleague!

Ολυμπιακός: Οι μέρες περνάνε, γκαρντ δεν έχει βρεθεί ακόμη και η αγωνία του κόσμου του Ολυμπιακού ολοένα και γίνεται μεγαλύτερη. Ο οργανισμός των Πειραιωτών δείχνει να κινείται στον αστερισμό του Μάικ Τζέιμς και προφανώς αν δεν ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, προκοπή δεν πρόκειται να υπάρξει. Αν και εκτιμάται ότι το κεφάλαιο Τζέιμς θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα. Αν, δηλαδή, θα συνεχίσει στην Μονακό ή θα υπάρξει κάτι διαφορετικό.

Αν είναι να φύγει από την Μονακό, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί να τον κάνει δικό του, αν και ήδη λέγεται ότι υπάρχει συμφωνία για δύο χρόνια. Αν ο Αμερικάνος συνεχίσει τελικώς στους Μονεγάσκους, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε να πάρουν παίκτη από το ΝΒΑ, όπου οι επιλογές είναι πολλές.

Μία από αυτές συνεχίζει να είναι ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος άλλαξε ατζέντη προ ημερών, προς το παρόν, όμως, δεν έχει βρει αυτό, που θέλει στο ΝΒΑ. Και τον Ναν να πάρει ο Ολυμπιακός θα είναι μία εξαιρετική επιλογή, πολλοί θα πουν ότι είναι και καλύτερη από τον Τζέιμς.

Γενικώς υπάρχουν πολλά διαθέσιμα ονόματα από το ΝΒΑ, παίκτες, που δεν βρίσκουν συμβόλαιο, ώστε να συνεχίσουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ηδη λίγες ώρες πριν βγήκε στην επιφάνεια το ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται να πάρει τον Τέρενς Ντέιβις. Έναν πολύ καλό σούτινγκ-γκαρντ, ο οποίος ήταν στους Κινγκς και στους Ράπτορς, αλλά τώρα δεν βρίσκει ομάδα για να συνεχίσει στο ΝΒΑ.

Ο Ντέιβις είναι ένας πολύ καλός σκόρερ και σουτέρ, που θα ήταν σούπερ επιλογή και για τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο κορμί για «2άρι» και έχει σουτ, που «σκοτώνει» τον αντίπαλο. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ντέιβις να έχει τεθεί στα υπόψη και του Ολυμπιακού.

To Top