Αθλητικά

Έσκασε ρεπορτάζ για Αλμέιδα – “Γι’ αυτό έφυγε από την Τσίβας”!

Έσκασε ρεπορτάζ για Αλμέιδα - "Γι’ αυτό έφυγε από την Τσίβας"!

Μετά από σχεδόν έξι χρόνια από τότε που ο Αλμέιδα έφυγε από την Τσίβας, ήρθαν στο φως οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Γκουανταλαχάρα αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο με τον Αργεντινό.

Μπορεί να έχουν περάσει έξι χρόνια από την αποχώρηση του Αλμέιδα από την Τσίβας, ωστόσο στο Μεξικό αναζητούν ακόμα τον λόγο του «διαζυγίου» με τον Pelado που είχε καταφέρει να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει συνολικά πέντε τίτλους.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν η αποχώρηση Αλμέιδα από την Τσίβας είχε προκαλέσει  μεγάλη έκπληξη σε όλους κυρίως επειδή ο Αργεντινός προπονητής είχε δείξει υψηλό επίπεδο και έγινε ένας από τους καλύτερους τεχνικούς προπονητές της ομάδας της Γκουανταλαχάρα. 

Μετά από σχεδόν έξι χρόνια από τότε που ο Αλμέιδα έφυγε από την Τσίβας, ήρθαν στο φως οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Γκουανταλαχάρα αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο με τον Αργεντινό, παρά το γεγονός ότι, όπως προαναφέρθηκε, είχε επιδείξει ένα καλό έργο. 

Σύμφωνα με αποκαλύψεις στελέχων και το ρεπορτάζ στο Μεξικό, ο Αλμέιδα έφυγε, διότι δεν άρεσε στο Δ.Σ. της ομάδας ότι υπερασπίστηκε τους παίκτες του. Συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα υποστήριξε τους παίκτες του όταν διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν είχαν λάβει το πριμ που τους είχαν υποσχεθεί μετά την κατάκτηση του Copa MX και της Liga MX το 2017.

Πηγή: sdna.gr

almeida17668

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top