Πολιτική

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ σε Έβρο και Ροδόπη για τις καταστροφικές πυρκαγιές

DS2 5777

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ σε Έβρο και Ροδόπη για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Επίσκεψη στον Έβρο και τη Ροδόπη για τις καταστροφικές πυρκαγιές θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο, αποτελούμενο από τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, τους βουλευτές Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Φερχάτ Οζγκιούρ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Κυριακή Μάλαμα, καθώς και στελέχη των Ν.Ε. του κόμματος,

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει συνάντηση-ενημέρωση με το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, τον περιφερειάρχη Χρ. Μέτιο, τον Αντιπεριφεφειάρχη Δ. Πέτροβιτς και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ι. Ζαμπούκη και στελέχη του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Νοσοκομείο ΠΓΝΑ, όπου θα ενημερωθούν από τη διοίκηση, ιατρούς και εργαζόμενους και στο Κέντρο Πληροφόρησης στη Δαδιά, όπου θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Σουφλίου, τον πρόεδρο της Κοινότητας, στελέχη της μονάδας διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών Έβρου και στελέχη της Διεύθυνσης Δασών Έβρου. Στη συνέχεια θα μεταβούν στη Ροδόπη και θα επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές από τις πυρκαγιές.

To Top