Αθλητικά

Επίσημη επιβεβαίωση για τη νέα μεγάλη επένδυση Μαρινάκη!

Επίσημη επιβεβαίωση για τη νέα μεγάλη επένδυση Μαρινάκη!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και γνωστός επιχειρηματίας “φουλάρει” για την επόμενη κίνησή του.

Η πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αλεξαντρίνα Κρουζ, επιβεβαιώνει τη μεγάλη επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον πορτογαλικό σύλλογο.

Η πρόεδρος της ομάδας από την Ιβηρική χερσόνησο μίλησε στο δίκτυο TSF κάνοντας λόγο για μια πολύ σημαντική ημέρα για το club.

«Ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν το έχει κάνει μόνο με τις επιχειρήσεις του. Έχει αποδείξει τη δυναμική του στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο πιο πρόσφατο project του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ανέβασε επίπεδο και ενδυνάμωσε το club. Έτσι βλέπει τη Ρίο Άβε, ως ένα μέρος των ομάδων που θέλει να συμπεριλάβει και να έχει ως μέρος του ευρωπαϊκού του project», ήταν μερικά από τα λόγια της.

Λίγο αργότερα, η Ρίο Άβε ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει το 80% της Ρίο Άβε. Εγγυήθηκε την οικονομική σταθερότητα του club άμεσα αλλά και τη ρύθμιση των χρεών του και ότι άλλο χρειαστεί, όπως και και τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη. Η Ρίο Άβε επιβεβαιώνει επισήμως ότι θα δοθούν 20.5 εκατ. ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη έως τον Ιούνιο του 2024 και με τη δέσμευση να μεγαλώσει για τα καλά τη Ρίο Άβε ως ποδοσφαιρικό μέγεθος. Σε αυτό το πλαίσιο θα δοθούν χρήματα για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου της Ρίο Άβε και την εξέλιξη / ανάπτυξη των Ακαδημιών της.

marinakis

To Top