Μια τρίχα που γύρισε στη βουβωνική χώρα παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε έναν νεαρό πατέρα, καθώς πήγε στο νοσοκομείο, έπεσε σε κώμα, κόλλησε γρίπη και τελικά υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Ο Steven Spinale που είναι περίπου 30 ετών προσπάθησε να αφαιρέσει μια τρίχα που γύρισε και τελικά νοσηλεύτηκε με εσωτερική αιμορραγία. Στο νοσοκομείο κατέρρευσε ξαφνικά και έπεσε σε κώμα, ενώ μετά από λίγο κόλλησε ένα βακτήριο, ανέφερε η New York Post σε σχετικό άρθρο.

Η αδερφή του Michelle κατέγραψε την όλη εμπειρία και ανέφερε ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στη συνέχεια ο άνδρας προσβλήθηκε από σηψαιμία, ενώ κόλλησε γρίπη και έπαθε δύο φορές πνευμονία.

@michellebell111

#brotherskeeper #hisvoice #needamiracle

♬ original sound – Michelle

Οι γιατροί τού έδωσαν 4% πιθανότητες επιβίωσης και τόνισαν πως αν επιβιώσει, δεν σημαίνει ότι θα ξυπνήσει από το κώμα. Τελικά, τον υπέβαλλαν σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και τον τοποθέτησαν σε ειδικό κρεβάτι, ώστε να μπορεί να αναπνέει, αφού οι πνεύμονες του είχαν σχεδόν κλείσει.

Ο Steven επέζησε από όλη αυτή την περιπέτεια, αλλά δεν έχει επανέλθει πλήρως, ενώ η αδερφή του προσπαθεί να μαζέψει χρήματα μέσω GoFundMe, ώστε να καλύψει τις θεραπείες του.

@michellebell111

Replying to @Travel girl #brotherskeeper #wakingupfromacoma #coma #spinalestrong #drsmakemistakes

♬ Never Give Up – Motiversity & Coach Pain & Dr. Jessica Houston