Ελλάδα

Έπαιζαν μπριτζ στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ και χρειάστηκε να το εκκενώσουν

mpritz oaka

Έπαιζαν μπριτζ στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ και χρειάστηκε να το εκκενώσουν

Η απόφαση του ΟΑΚΑ για την αναστολή κάθε δραστηριότητας λόγω προβλήματος στο στέγαστρο Καλατράβα, εκτελέστηκε άμεσα με τους υπεύθυνους να απομακρύνουν από το χώρο του Ποδηλατοδρομίου του παρευρισκόμενους στο πλαίσιο του διασυλλογικού πρωταθλήματος μπριτζ που εξελισσόταν εκείνη την στιγμή.

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα μπριτζ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, άρχισε χθες (29/9) και θα ολοκληρωνόταν την 1η Οκτωβρίου.

Περίπου στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής και ενώ ήταν ήδη στον χώρο του Ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ παίκτες και παράγοντες από τον χώρο του μπριτζ ειδοποιήθηκαν από τα μεγάφωνα ότι πρέπει να εκκενώσουν τον χώρο, όπως και έγινε λίγο αργότερα.

OAKA MPRITZ
Έπαιζαν μπριτζ στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ και χρειάστηκε να το εκκενώσουν 3

Βρούτσης: Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν στο ΟΑΚΑ

Κατόπιν της απόφασης του ΟΑΚΑ, που σε συνεννόηση με τον Γιάννη Βρούτση, ανέστειλε τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, ήδη συνεργάζεται στενά με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν από αυτή την αναγκαία απόφαση.

«Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν στο ΟΑΚΑ. Πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων», επισήμανε ο κ. Βρούτσης, ο οποίος την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις περαιτέρω ενέργειες αντιμετώπισης των ζητημάτων που προκύπτουν στη λειτουργία της αθλητικής κοινότητας.

To Top