Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα σπάει τη σιωπή της και μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη πριν από περίπου είκοσι χρόνια.

Το διάσημο μοντέλο, μιλώντας στο BFMTV με αφορμή την αυτοβιογραφία της, επισήμανε ότι αποφάσισε να μοιραστεί και τη δική της ιστορία για χάρη της κόρης της και των άλλων κοριτσιών που έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο.

«Όταν βάζεις τις λέξεις στο χαρτί, είναι μια απελευθέρωση. Αυτή είναι η δική μου ιστορία που έγραψα για την κόρη μου. Χωρίς φίλτρο» είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε για την εφιαλτική της εμπειρία: «Συνάντησα έναν σκηνοθέτη για μια ταινία. Δεν θα πω το όνομά του. Αυτό έγινε πριν από είκοσι χρόνια. Δεν ολοκλήρωσε αυτό που ήθελε γιατί υπερασπίστηκα τον εαυτό μου».

Ο εμπλεκόμενος σκηνοθέτης, «ο οποίος έχει ήδη αρκετές ταινίες στο ενεργητικό του», σύμφωνα με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα την υποδέχτηκε στο σπίτι του «με χαμόγελο». Αφού συζήτησαν για την ταινία, όπως λέει το μοντέλο, σηκώθηκε και την πλησίασε για να τη φιλήσει «βίαια». «Ήμουν μεταξύ 30 και 35 ετών. Το βρήκα αηδιαστικό και έφυγα. Έβαλα στην άκρη αυτή την ιστορία, κάτι για το οποίο μετανιώνω σήμερα».

«Νιώθω το σάλιο του στο πρόσωπο και στο στήθος μου […] Είμαι 35 ετών και βρήκα την απαραίτητη δύναμη να τον διώξω από πάνω μου και να ξεφύγω» γράφει στο βιβλίο της.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Ohanian Sklenarikova (@adrianakarembeusklenarikova)

Η Σκλεναρίκοβα είπε ότι είδε ξανά τον σκηνοθέτη «περίπου τρεις εβδομάδες» αφότου την παρενόχληση σε ένα εστιατόριο. «Είχε το θράσος να έρθει και να με χαιρετήσει με ένα μεγάλο χαμόγελο. Δεν το είπα στον σύζυγό μου εκείνη τη στιγμή. Είπα στον εαυτό μου ότι με είχε πληγώσει και ότι τον προστάτευα ξανά» εξομολογείται.