Αίσθηση προκαλεί στο διαδίκτυο η εμφάνιση μιας γιαγιάς που προσέχει την υγεία της, καθώς δείχνει αρκετά νέα, σε βαθμό που αρκετοί θεωρούν ότι είναι η αδερφή της κόρης της.

Συγκεκριμένα, η 61χρονη Jacqueline Hooton εργάζεται ως personal trainer και γυμνάζεται τακτικά, ενώ φροντίζει και τη διατροφή της, με την ίδια να δηλώνει πως «θέλω να ζήσω μέχρι τα 100 αν γίνεται. Υπάρχουν τόσο να απολαύσεις στη ζωή».

Στο διαδίκτυο λοιπόν, δημοσιεύει αρκετά βίντεο για να προωθήσει τη δουλειά της, ενώ μερικά είναι χιουμοριστικά. Σύμφωνα με τη Mirror, σε ορισμένα από αστεία κλιπ συμμετέχει και η κόρη της, με αρκετούς χρήστες να απορούν αν πρόκειται για μητέρα και κόρη στην πραγματικότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Saffron Hooton (@saff_fit)

«Ναι, είμαστε μητέρα και κόρη, όχι αδερφές», ανέφερε η Jacqueline και πρόσθεσε πως μυστικό για την εμφάνιση της, είναι η εντατική γυμναστική και ο υγιεινός τρόπος ζωής.

Μάλιστα, παρακινεί κι άλλες γυναίκες να γυμναστούν, τονίζοντας πως «δεν πρέπει να κρίνεις μια γυναίκα από την ηλικία της» και ότι η υγεία είναι ένα ζήτημα που αφορά τους πάντες και όχι μόνο όσους είναι ή αισθάνονται άρρωστοι.

View this post on Instagram

A post shared by Jacqueline Hooton (@hergardengym)