Κόσμος

Δηλώνει «cougar» και ερωτεύτηκε αγρότη 18 χρόνια μικρότερο – «Θα μπορούσε να είναι γιος μου»

age gap1

Δηλώνει «cougar» και ερωτεύτηκε αγρότη 18 χρόνια μικρότερο – «Θα μπορούσε να είναι γιος μου»

Μια 40αρα δηλώνει υπερήφανα «cougar», γιατί έκανε σχέση με μικρότερο άνδρα, καθώς έχουν διαφορά ηλικίας 18 ετών, ενώ αδιαφορεί για τις αρνητικές αντιδράσεις που εισπράττει από όσους επικρίνουν τη σχέση τους.

Η 43χρονη Shona Houston που εργάζεται ως νοσηλεύτρια, πέρυσι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και πήγε στο Σαββατοκύριακο σε μια λίμνη, μαζί με φίλους της. Τότε, γνώρισε τον 24χρονο Owen, με την ελπίδα πως θα περάσουν ένα ρομαντικό βράδυ.

Εντούτοις, αναπτύχθηκε ένα φλογερό ειδύλλιο μεταξύ τους και μετά από ένα χρόνο είναι ακόμη μαζί, σύμφωνα με την The Sun. «Δεν έχω κάνει σχέση με τόσο μικρότερο στο παρελθόν, οριακά να ήμουν με κάποιον ένα χρόνο πιο μικρό», είπε και πρόσθεσε πως περίμενα να κρατήσει ένα βράδυ, αλλά ένα χρόνο μετά είμαστε μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

@dirtroadshighheels

Still going strong even when people doubted it 🫶🏻 #CapCut #agegapcouple #couplestiktok #agegaplove #fyp #coupleslove #coupleschallenge #livinourlovesong #agegaprelationship

♬ Livin’ Our Love Song – Jason Michael Carroll

Έτσι, δηλώνει χιουμοριστικά «cougar» και πως «θα μπορούσε να είναι γιος μου, αλλά μοιάζει μεγαλύτερος όταν ξυρίζεται».

Πλέον, το ζευγάρι κάνει ταξίδια και δημοσιεύει βίντεο στα social media από την καθημερινότητα του, ενώ αδιαφορεί για τυχόν επικρίσεις που μπορεί να δεχθεί από χρήστες που διαφωνούν με το ηλικιακό χάσμα τους.

@dirtroadshighheels

My fav 🧡 #lightwavetoearth #coupleswhotravel #fyp #coupleslove #agegapcouple #agegaprelationship #scaredtostart #traveltiktok

♬ Scared To Start – Michael Marcagi

To Top