Ελλάδα

Χαιρετισμός και απονομή βραβείων από την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη στα Greek Hospitality Award…

elena rapti1

Χαιρετισμός και απονομή βραβείων από την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη στα Greek Hospitality Awards 2023

Σε μια λαμπρή βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική φιλοξενία, η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε βραβεία στην τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2023. Ο συγκεκριμένος θεσμός, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, επιβραβεύει τις κορυφαίες επιχειρήσεις φιλοξενίας που κρατούν την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας για 9η συνεχόμενη χρονιά.

elena rapti2
Χαιρετισμός και απονομή βραβείων από την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη στα Greek Hospitality Award... 4

Στον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού η βιωσιμότητα αποτελεί κύριο στόχο και παράλληλα προϋπόθεση για την τουριστική ανάπτυξη, με τουρισμό 365 μέρες το χρόνο και στις 13 περιφέρειες της χώρας. Στην κατεύθυνση αυτή οι ελληνικές επιχειρήσεις φιλοξενίας τηρούν υψηλά επίπεδα προδιαγραφών.

Η Έλενα Ράπτη δήλωσε: «Ως Υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για την Τουριστική Εκπαίδευση, η ενίσχυση της αποτελεί προτεραιότητα μου, με στόχο την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων στον τουρισμό. 

elena rapti3
Χαιρετισμός και απονομή βραβείων από την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη στα Greek Hospitality Award... 5

Η ελληνική φιλοξενία είναι η καρδιά του ελληνικού τουρισμού και κάθε βραβείο μπορεί να αποτελέσει έμπνευση και στόχο.

Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους όσοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι η «ελληνική φιλοξενία» γνωστή σε κάθε γωνιά του πλανήτη».

To Top