Πολιτική

«Αρπάχτηκε» ο Πέτρος Τατσόπουλος στον «αέρα» με βουλευτή των «Σπαρτιατών» για τις νέες ταυτότητες –…

«Αρπάχτηκε» ο Πέτρος Τατσόπουλος στον «αέρα» με βουλευτή των «Σπαρτιατών» για τις νέες ταυτότητες – «Είστε νεοναζιστές»

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν στον… αέρα της εκπομπής Alpha Τώρα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha την Πέμπτη (24/8) ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος με τον βουλευτή του κόμματος «Σπαρτιάτες», Χρήστο Κατσιβαρδά. Αφορμή στάθηκε η δριμεία αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών σχετικά με τις νέες, ψηφιακές ταυτότητες, στις οποίες αντιτίθεται μερίδα του πληθυσμού.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άντρες βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου με εκατέρωθεν κατηγορίες, βαρύτατους χαρακτηρισμούς και απειλές.

«Αυτές οι απόψεις πριν από 10-20 χρόνια ήταν απλώς απόψεις καφενείου. Με τα social media κανονικοποιήθηκαν οι θεωρίες συνωμοσίας και ακούμε τον βουλευτή των Σπαρτιατών να μιλάει για τη συνωμοσία της κλιματικής αλλαγής. Είμαστε ο περίγελος σε όλη την Ευρώπη με αυτά τα ρεπορτάζ», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος για τις αντιδράσεις γύρω από τις νέες ταυτότητες.

«Ο λόγος περί “χαράγματος του θηρίου” δεν είναι μόνο λόγος αυτών των περιθωριακών ανθρώπων. Είναι και ο επίσημος λόγος της Εκκλησίας, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου μιλάει με αυτόν τον λόγο», συνέχισε ο γνωστός συγγραφέας, χαρακτηρίζοντας «νεοναζιστικό» το κόμμα των Σπαρτιατών.

Τα σχόλια που έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος εξόργισαν τον βουλευτή, ο οποίος τον απείλησε ανοιχτά πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Θα λογοδοτήσετε ενώπιον του εισαγγελέα» – «Δεν φοβάμαι τις μηνύσεις σας»

«Θα ανακαλέσετε! Αφήστε την προπαγάνδα! Την προπαγάνδα στο ποίμνιό σας! Θα λογοδοτήσετε ενώπιον του εισαγγελέα! Σπέκουλα στο πρόσωπό μου δεν θα κάνετε!», απάντησε σε υψηλούς τόνους ο Χρήστος Κατσιβαρδάς.

«Εκλιπαρώ τον εισαγγελέα δύο χρόνια τώρα να επέμβει για να σταματήσει αυτό το κύμα της θρησκοληψίας και της θρησκοκαπηλείας! Προστατεύει εσάς και τις παλαβομάρες που εκπροσωπείτε! Δεν πα’ να υποβληθεί ό,τι μήνυση θέλετε… δεν φοβάμαι ούτε τις μηνύσεις ούτε τις αγωγές σας!», απάντησε εμφανώς εξοργισμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος.

To Top