Όσο περνούν τα χρόνια, τα ζευγάρια απελευθερώνονται και είναι πιο «ανοιχτά» στο να δοκιμάζουν περισσότερα πράγματα στο κρεβάτι τους… Το σεξ πλέον δεν αποτελεί ταμπού, ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει ένα ζευγάρι, ό,τι επιλέξει να δοκιμάσει. Οι ειδικοί λένε πως τα sex toys βοηθούν να περάσετε ακόμα καλύτερα με τον/τη σύντροφό σας. Τα sex shops κάνουν «χρυσές δουλειές» και βοηθάνε πολύ τα ζευγάρια να πραγματοποιήσουν πολλές από τις επιθυμίες τους και να το… τερματίσουν.

Σε ένα sex shop μπορείς να βρεις ό,τι τραβάει… η όρεξή σου, από δονητές, πλαστικές κούκλες, μαστίγια και πολλά άλλα. Το Newsbeast βρέθηκε στην Πειραιώς και μίλησε με τον κύριο Πάνο που είναι ιδιοκτήτης ενός από τα πιο γνωστά και παλιά καταστήματα της περιοχής και απάντησε στις «πιπεράτες» ερωτήσεις μας.

Όπως είπε ο κ. Πάνος, οι δουλειές πάνε καλά και γι’ αυτό ετοιμάζεται και νέο κατάστημα, ακόμα πιο μεγάλο για να εξυπηρετήσει την αυξημένη πελατεία. Ερωτηθείς για το εάν, συγκριτικά με το παρελθόν, τα ζευγάρια ντρέπονται λιγότερο να επισκεφθούν ένα τέτοιο κατάστημα απάντησε: «Σίγουρα, ναι».

Αναφορικά με το ποιο προϊόν πουλάει περισσότερο, ο ιδιοκτήτης του sex shop είπε πως είναι οι δονητές. Και μάλιστα συμπλήρωσε πως όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα τέτοιο βοήθημα, πηγαίνουν στο κατάστημα με… μεζούρα. Άρα το μέγεθος μετράει και στους δονητές.

«Το μέγεθος σίγουρα μετράει. Γι’ αυτό και ο κόσμος έρχεται στο μαγαζί με μεζούρα, για να δει πόσο θέλει…», ανέφερε χαρακτηριστικά.