Πολιτική

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: Ο κ. Μητσοτάκης περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: Ο κ. Μητσοτάκης περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού

Την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας όσα είπε κατά τη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης.

Σε δηλώσεις στις Αρχάνες, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη για να αντιμετωπίσει την αλαζονεία και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη» και πρόσθεσε: «Ακόμα και σήμερα, στη συνέντευξη που έδωσε, περιφρονεί την νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Λέει ότι στήριξε τη δημόσια υγεία και είμαστε δεύτεροι σε ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία μας, αφού μόνο η Βουλγαρία μάς ξεπερνάει στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Επίσης, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε τις δηλώσεις προέδρου της ΝΔ για αύξηση στους μισθούς: «Λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα αυξήσει τους μισθούς 25% όταν ήδη έχει καταθέσει μεσοπρόθεσμο σχέδιο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή που λέει για αύξηση 13% σε τέσσερα χρόνια».

«Απέναντι σε αυτή την αλαζονεία, ζητώ τη στήριξή του ελληνικού λαού για να υπάρχει ένα ισχυρό κίνημα, ένα δημοκρατικό κίνημα, αξιόπιστο, προοδευτικό, για να ακουμπήσει τις αγωνίες του ο ελληνικός λαός και δεσμεύομαι και εδώ από την Κρήτη ότι δεν θα απογοητεύσουμε καμιά Ελληνίδα και κανέναν Έλληνα σ’ αυτό το νέο μας ξεκίνημα», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του κ. Ανδρουλάκη είναι το Ασήμι και οι Μοίρες. Το απόγευμα θα βρεθεί στη Βιάννο και το Αρκαλοχώρι.

To Top