--°C Athens

Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις σε Χάρκοβο και Ντνίπρο – Αρκετοί τραυματίες και ζημιές

Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις σε Χάρκοβο και Ντνίπρο – Αρκετοί τραυματίες και ζημιές

Ένα ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος χτύπησε τη Δευτέρα πολυκατοικία στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ιχόρ Τέρεχοφ. Μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνεται και ένα μικρό παιδί, όπως διευκρίνισε.

Από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, τον Φεβρουάριο του 2022, οι εισβολείς εξαπολύουν συχνά επιθέσεις εναντίον του Χαρκόβου, που απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα.

Νοτιότερα, στην πόλη Ντνίπρο, επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας ρωσικών επιθέσεων, όπως ενημέρωσε μέσω Telegram ο περιφερειάρχης Ντνιπροπετρόφσκ. Ο Ολεξάντρ Χαντζά κοινοποίησε φωτογραφίες που δείχνουν καταστροφές σε κτίρια και ερείπια στους δρόμους.

Διαβάστε Σχετικά